Méteráru

Vállalkozásunk fő profilja a méteráru kereskedelem. 30 évvel ezelőtt kezdtünk méteráruval foglalkozni, így hát nem meglepő, hogy kínálatunkban több mint 100 partnerünk ajánlatának legjavát találja a kedves vásárló webáruházunkban, és szombathelyi üzletünkben. Választékunkban jelen van minden olyan méteráru, mely napjainkban sláger terméknek számít a méteráru piacon. Ilyen például a 100 % bio pamut tartalmú vászon, vagy a spanyol lakástextil vászon, melyek egyszínű és mintás változatban, 140 és 160 cm szélességben kaphatók, vagy a légáteresztő, frissen tartó PUL anyag, egyszínű és mintás viszkózjersey, mintás viszkóz flokon, burberry- és skótkockás szővetek, jacquard szövésű egyszínű és kockás kelmék, és még sok minden más. Egyes termékek mennyiségi kedvezménnyel kaphatók!

Jó szívvel ajánljuk tehát Önnek méteráru kínálatunkat, kérjük tekintse meg webáruházunk választékát, hiszen nemcsak ruházati méterárut, de lakástextileket, kellékanyagokat, Burda szabásmintákat, Hobby Gift varródobozokat is széles választékban talál. Válogasson kedvére több mint ezer termék között, és mi 48 órán belül eljuttatjuk önhöz a megrendelt árut! 

Tovább

Napi munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy a vásárlók nagy részének problémát okoz, hogy mi alapján válasszák ki az áhított ruhadarab elkészítéséhez leginkább megfelelő méterárut. Az üzletben történő vásárlás lehetővé teszi a személyes tanácsadást, a webáruház keretei között azonban ezt nem tudjuk megtenni. Ezért szeretnénk megosztani minden kedves látogatónkkal a különböző textíliák viselkedési tulajdonságait és kezelési tanácsokkal elősegíteni, hogy hosszú időn át örülhessenek az elkészült ruhadarabnak.

Ruháinknak nem csak, vagy tán nem is elsősorban divatosnak kell lennie, de komoly élettani szerepük is van. Nem elég, hogy csinosak, kényelmesek, de a különböző, környezetünk adta kihívásoknak is meg kell felelniük, viselés közben meg kell tartaniuk a kezelési tulajdonságaikat és esztétikai formájukat.

Ha további informcióra vagy kíváncsi, blog bejegyzésünkben biztosan megtalálod itt

Tovább