Farmer vászon

Ez az a textília, mely biztosan soha nem megy ki a divatból. Elasztikus, vagy nem rugalmas változatban egyaránt megtalálható farmervászon, mely többféle minőségben kapható webáruházunkban. Vékonyabb ingnek való, nadrág vastagságú, rugalmas mintás. Készülhet belőle farmering, farmerruha, nadrág, vagy akár farmertáska is. 

A farmer egy erős, tartós és rugalmas anyag, amelyet pamutból készítenek. A farmert gyakran használják nadrág, kabát és egyéb ruházat készítésére. Az első farmer anyagot a 19. században Jean-Baptiste André Godard francia szövetgyártó készítette. Godard egy olyan anyag létrehozását célozta meg, amely egyszerre kényelmes és tartós. A farmert eredetileg munkások és farmerek számára tervezték, de azóta népszerűvé vált a mindennapi viseletre is.

Tovább

A farmer nadrágot először 1873-ban készítették Levi Strauss és Jacob Davis amerikai üzletemberek. Strauss egy farmernadrág-kereskedő volt, Davis pedig egy szabó. A két férfi együtt találta ki a farmernadrág sűrű és erős anyagának készítési módját.

A farmert ma már számos különböző színben és stílusban készítik. A legnépszerűbb színek a kék, a fekete, a barna és a fehér. A farmert számos különböző módon is lehet viselni. A farmernadrágot gyakran pólóval, pulóverrel vagy zakóval kombinálják. A farmerdzsekit gyakran farmernadrággal vagy farmershorttal viselik. A farmert számos különböző alkalomra is fel lehet venni. A farmernadrág egy kényelmes és praktikus választás a mindennapi viselethez. A farmerdzseki egy stílusos és divatos választás a szabadidőhöz.

Tovább