ÚJ
Burda szabásminta - 5925
Raktáron 1 db

A Burda szabásminta leírása minden csomagban több nyelven megtalálható, sajnos magyarul még nem, ezért egy letölthető magyar nyelvű általános tájékoztatóval szeretnénk segíteni használatukat.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy szabásmintáinkból minden termékből csupán egyet tartunk készleten.

Fontos tudnivalók:

1. Készletinformációk: Amennyiben egy terméket online rendel, előfordulhat, hogy azt már korábban az üzletünkben eladtuk. Ennek következtében a rendelés teljesítéséhez szükséges idő 2-4 hét is lehet.

2. Fizetési módok: Szabásminta vásárlása esetén online bankkártyás fizetést nem javasolunk, mivel nem tudjuk garantálni a rendelés azonnali teljesítését. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a termékek kifogyása esetén a visszautalás időbe telhet. Válasszon utánvétes, vagy előre utalásos verziót és várjon a visszaigazoló e-mailre!

3. Raktáron: Amennyiben mindenképpen szeretne bankkártyás fizetést választani, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, hogy megtudja, az adott termék éppen raktáron van-e, készségesen segítünk. (telefonon hétfőtől péntekig 9-17-ig vagy az info@1000textil.hu)

Várható szállítás
2024.06.14
Figyelem felhívás!

Felhívjuk tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy egyes szabásminták szállítása esetenként több hetet is igénybe vehet. Erről a megrendelés visszaigazolásában minden esetben tájékoztatjuk kedves megrendelőinket. Ilyen esetekben megértésüket és türelmüket köszönjük!

Hosszabb szállítási határidő!
2 550 Ft (Nettó: 2 008 Ft)
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről