Ruhák

A Burda női szabásminták egy széles választékot kínálnak minden alkalomra és stílusra. Legyen szó egy hétköznapi ruháról, egy elegáns estélyi ruháról vagy egy különleges alkalomra készült ruháról, a Burda női szabásminták biztosan megtalálják a tökéletes stílust. A szabásminták könnyen követhetőek, és minden szükséges információt tartalmaznak a sikeres varráshoz. A Burda női szabásminták segítségével saját magad varrod meg a ruháidat, és így biztos lehetsz benne, hogy egyedi és stílusos darabokkal öltözhetsz fel.

A Burda papír alapú katalógusának megfelelően igyekszünk csoportosítani a szabásmintákat itt is. Ebben a csoportban a ruhák szerepelnek, beleértve az alkalmi, menyasszonyi, kismama ruhákat is.

Tovább
 

A Burda női szabásminták a világ legnépszerűbb szabásminta-sorozatai közé tartoznak. Minden szezonban újabb és újabb minták jelennek meg, amelyek a legújabb trendeket követik. A minták minden tudásszintű varrónő számára elérhetőek, kezdőktől a haladón át a profi szabókig. A mintákhoz részletes leírások és illusztrációk tartoznak, így még a kezdők is könnyen elkészíthetik az általuk választott ruhát. A Burda női szabásminták tökéletesek azok számára, akik szeretnének egyedi és stílusos ruhákat varrni maguknak.

Tovább