Japán patchwork vászon 110

Kiváló minőségű vékony pamutvásznak, melyek vagy 100 % pamut, vagy pamut poliészter kevert szálas anyagok, melyekből különböző lakástextil, pl. függöny, ágynemű, párnahuzat, oviszsák, gyerek ágynemű, matrachuzat, különböző dekorációs, valamint dísz és használati tárgy készülhet. Mintájának és anyagminőségének köszönhetően ruházati célra és maszk készítésre is kíválóan alkalmas. Széles szín és minta választékban kapható. Könnyen megmunkálható textília, így kezdő hobbivarrónők számára is garantált a sikerélmény. Válogasson kedvére széles választékunkból, és mi akár már holnap otthonába szállítjuk!"Prémium minőségű"-ként jelölt, 100 % pamutvásznaink mindegyike tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garancia arra, hogy a kelme nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat, a festékek ASO mentesek, ami azt jelenti, hogy ha a gyermek a szájába veszi, akkor sem lesz semmi baj. Egyes nyelvterületeken ezt a típusú alapanyagot "ehető textil"-nek is nevezik. Bébiruhának, "nyunyókának" :) is kitűnő.

Tovább

A japán patchwork vászon egy gyönyörű, színes anyag, amely tökéletes patchwork-projektekhez. A vászon 110 cm széles, így nagyméretű patchwork-darabokat is készíthetsz belőle. A vászon pamutból készül, és tartós, könnyen tisztítható anyag. A japán patchworkvászon számos különböző mintával kapható, így biztosan találsz egy olyan mintát, amely tetszik.

A japán patchwork vászon tökéletes választás minden olyan kézműves számára, aki szereti a foltvarrást. A vászonnal könnyű dolgozni, és a végeredmény mindig gyönyörű. Ha patchwork-projekten gondolkozol, akkor a japán patchwork vásznat mindenképpen érdemes megfontolni.

Íme néhány ötlet, hogy mit készíthetsz a japán patchwork vászonból:

  • Patchwork-takarók
  • Patchwork-párnák
  • Patchwork-függönyök
  • Patchwork-ruhák
  • Patchwork-táskák
  • Patchwork-kiegészítők
Tovább